Програма

Какво сме ви подготвили за тази незабравима седмица?

Ден 0 - Тръгване - 07.07

FUNnel camp започва под надслов с “БДЖ на море”! Тръгваме от София до Бургас с влак, с вагон, изцяло на наше разположение, предоставен от нашите партньори от БДЖ. Влакът тръгва на 07.07.2022г. от София в 22:55 часа. Забавлението започва веднага след запознатсвото помежду ни, още по време на самото пътуване, с играта „Murder Mystery“. След това следва малка почивка – време за сън. Пристигаме в Бургас около 05:40 часа, където ще ни чака автобус. С него ще се придвижим до базата в Приморско. 

Ден 1 - 08.07 - Опознаване и вдъхновение.

Ден 1

Денят е предназначен за почивка от пътя с кратка презентация на групите.

Пристигане във „Forest Beach“ и настаняване. Следва закуска, по време на която се води инструктаж. До 12:30 часа времето е предназначено за разопаковане на багаж и спокойно настаняване. Следва обяд, а след него свободно време за всички на плажа. Вечерята започва около 18:30 часа с времетраене един час. По-късно вечерта лагерниците се събират около сцената до ресторанта, където ще се запознаят с личната история на успял предприемач. 23:00 часа – време за лягане.

Ден 2 - 09.07 - Генериране на идеи

След физзарядката и закуската се отправяме към конферентна зала, където ще се научим как да генерираме идеи. След това ни чака интересна работилница, която ще ни даде възможност да приложим наученото на практика като деня ще приключи с увлекателна и вълнуваща игра.

Ден 3 - 10.07 - Презентационни умения

Започваме с обичайната физзарядка, като ден три ще ни помогне да усъвършенстваме изкуството на презентирането. След засищащия обяд отново ще упражним наученето, а в 16:00, отпочинали ще раздвижване с танцова стъпка.

Ден 4 - 11.07 - Как да разпределим ролите в екипа? Разделяне по екипи.

Ден 4 ще ни посрещне с разпределяне по екипи и и интресна работилница, която ще ни научи как да взимаме максимално изчерпателно, но стегната интервю. Ще се отправим на изток с предвидената активност, а вечерта ще развихрим креативността си като всеки отбор си направи собствен флаг/знаме.

Ден 5 - 12.07 - Бизнес план и бизнес модели

Отново се събуждаме с обичайната физзарядка, а след това се отправяме към закуска. Съсредоточени отиваме в конферентата зала и се започваме с изготвянето на традиционен бизнес плана “бизнес канава”. След това сами ще изготвим такъв, а останалата част от деня ще разтоварваме, играеки различни отборни игри.

Ден 6 - 13.07 - Финанси

След физзарядката и закуската, лекция на тема “Финанси” ще не помогне още повече да се потопим в света на бизнеса и предпиемачеството. Ден 6 всеки екип ще има време да работи върху идеите си, а спортната активност, жиужицо, ще ни научи на интересни и полезни хватки. Вечера ще приключи с филм и организиран “Movie night”.

Ден 7 - 14.07 - Финални презентации

Ден 7 е посеветен на работа по идеите. Всеки отбор ще има време да се работи върху проекта си и да приложи всичко научено през седмицата. След като всички представят идеите си, журито ще се събере, за да обсъди чутото и видяното като накрая ще отсъди победителите.

Ден 8 - 15.07 - Посещение на бизнес

Събуждаме се заредени с положителни емоции от предходния ден, стягаме багажите и се отправяме към Бургас. Там ще посетим летището с цел да видим как работи успешния бизнес, а след това ще се разходим в града. Качваме се на влака и отпътуваме София като се сбогуваме с морето. На следващата сутрин пристигаме рано в столицата, разделяме се с усмивки и си пожелаваме всичко най-хубаво до следващото ни събиране.

Очакваме ви!

Свържете се с нас

Последвайте ни: