Подгответе се за незбравими преживявания!

Програма

Виж

Програма

Какво сме ви подготвили за тази незабравима седмица?

Програма

08.07. – 16.07.

Тръгване

FUNnel camp започва под надслов с “БДЖ на море”! Тръгваме от София до Бургас с влак, с вагон, изцяло на наше разположение, предоставен от нашите партньори от БДЖ. Влакът тръгва от София в 22:55 часа. Забавлението започва веднага след запознатсвото помежду ни, още по време на самото пътуване, с играта „Murder Mystery“. След това следва малка почивка – време за сън. Пристигаме в Бургас около 05:40 часа, където ще ни чака автобус. С него ще се придвижим до базата в Приморско. 

Ден 1

Денят е предназначен за почивка от пътя с кратка презентация на групите.

Пристигане във „Forest Beach“ и настаняване. Следва закуска, по време на която се води инструктаж. До 12:30 часа времето е предназначено за разопаковане на багаж и спокойно настаняване. Следва обяд, а след него свободно време за всички на плажа. Вечерята започва около 18:30 часа с времетраене един час. По-късно вечерта лагерниците се събират около сцената до ресторанта, отново с опознавателна цел и Mini Pool Party при възможност. 23:00 часа – време за лягане.

Ден 2

Сутринта започва с физзарядка, а след нея следва закуската. От 10:00 часа до 12:00 часа ще се състоят лекции и работилници на тема „Генериране на идеи“. Следва обяд до 13:30 часа, а след него Free Time. В 16:00 часа всички се събираме за спортна ативност – волейбол на плажа. Вечеряме, след което играем на асоциации. Сън.

Ден 3

Физзарядка и закуска от 7:30 часа до 10:00 часа. Следват лекции на тема „Презентационни умения“ с последващ Workshop, а като прилючат тези занимания започва обяда в 12:30 часа. Свободно време. Следобедът стартира с йога. Вечеря и игри между момичета и момчета преди лягане.

Ден 4 

Сутрешна физзарядка и закуска. Темата на лекцията след това е „Как да разпределяме ролите в екипа ни правилно?“, което ще ни помогне да откирем най-добрата задача за нас Обяд и почивка. След това започва зумба от 16:00 часа, а след вечеря – крафт-активност.

Ден 5

Сутрешна гимнастика, след нея закуска. Лекторите ще говорят за „Бизнес канава“ и ще прилагаме наученото до момента в работилницата. След свободното време от 14:00 часа до 16:00 часа запълваме вечерта със спортни занимания – игри, наподобяващи тези от „Игри на волята“. Прекъсване за вечеря, а след края на игрите – сън.

Ден 6

Физзарядка и закуска. Лекция на тема „Финанси“ и Workshop до 12:00 часа. Свободно време, а след него активността е водна аеробика. След времето за вечеря в 20:00 часа за релакс ще си направим “Movie Night”. Време за сън.

Ден 7

Последен ден. Отново започва със сутрешна физзаряка, а веднага след нея закуска. До обяд довършваме идеите и презентациите, които сме генерирали още на първия ден. Free Time за последна почивка и последни довършителни дейности. Следва грандиозния финал, на който жури избира първите 3 най-добри отбора, а след награждаването, ще се насладим на полет на японски фенери в небето.

Ден 8

Ден за почивка. Вечерно отпътуване и пристигане в София на сутринта.

Очакваме ви!

Свържете се с нас

Последвайте ни: