Нашите партньори – част 3

May 30, 2022
Posted in Новини
May 30, 2022 kalin

Нашите партньори – част 3

Telus & Office 1

Следващите двама партньори на FUNnel camp са едни от най-големите работодатели в страната и чудесен начален старт на професионалния път на всеки млад човек.

TELUS International Europe е международен лидер в сферата на аутсорсинга (BPO -business process outsourcing). Компанията успешно предоставя висококачествени услуги, адаптирани към желанията на клиента, чрез приятелски подход от 2004 насам. Грижим се за клиентското преживяване на над 50 езика.

С екип от над 3600 души, позиционирани в три сгради в София и Пловдив, компанията е най-големият работодател в сферата на аутсорсинга в България. В глобален мащаб ние достигаме почти 50 000 служители, позиционирани на различни места по света, включително Канада, САЩ, Европа, Централна Америка, Филипините и Обединеното кралство.

Грижим се за обслужването на крайните потребители на нашите клиенти чрез различни комуникационни канали като чат, имейл, телефонен разговор и социални мрежи. Проектите, които се обслужват при нас са в сферите на бързо разрастващите се технологии, финансовите услуги, финтех, гейминг индустрията, туризъм и здравеопазване.

Стараем се да правим всичко възможно хората, които работят сред нас да се чувстват дълготрайно и устойчиво щастливи. Така непосредствено успяваме да се погрижим и нашите клиенти да бъдат щастливи.

TELUS International Europe предоставя на служителите си едни от най-модерните и комфортни работни пространства у нас, както и над 40 допълнителни социални придобивки като фитнес, йога, психолог, допълнително здравно осигуряване, масажи в офисите и други. Това са само част от нещата, които ни правят “компанията на щастливите хора”.

Като служители на TELUS, всички имаме шанса да бъдем част от нещо много по-мащабно и да участваме в инициативи по Корпоративно социална отговорност, които отразяват философията ни “да даваме там, където живеем”. Няколко пъти годишно ние се отделяме от работния процес, за да допринесем към местните общности чрез събития наречени TELUS Days of Giving.

TELUS International Europe предлага гъвкаво работно време и отлично разработени пътеки за кариерно израстване за хора, които говорят чужди езици на високо ниво. Всеки член на екипа на TELUS има възможността да придобие глобален опит чрез обучителните ни програми. Статистиката сочи, че над 80% от мениджърския ни състав са стартирали кариерата си в компанията като Специалисти обслужване на клиенти.

Стани част от нашата грижовна култура!

Винаги сме отворени за нови партньори, които да се присъединят към нашето семейство.

Другият ключов наш партньор е Office 1. Office 1 е най-развитата компания за офис продукти в България. С над 23-годишна история като безспорен лидер на пазара, компанията непрестанно надгражда своето продуктово портфолио, което днес наброява над 110 000 артикула, сред които мебели, техника, хигиена, ученически и детски стоки, рекламни материали. Office 1 е предпочитан партньор от над 130 000 бизнес клиенти, на които предлага обслужване от персонален търговски екип и програма с нива на отстъпки. Компанията изгради най-модерния логистичен център в Югоизточна Европа, оборудван с автоматизирана система за обработка на поръчки и с площ от 12 860 кв.м. На тази площ се намира и собствената печатна база на Office 1