Друга част от хората, които ни се довериха!

May 23, 2022
Posted in Новини
May 23, 2022 Aleksandra Dimitrova

Друга част от хората, които ни се довериха!

Orbico Bulgaria & Rakuten Viber

Следващите двама от партньорите на FUNnel camp са широкоизвестни и всеки един от нас ги среща в ежедневието си под една или друга форма, забележимо или не.

Първият партьор е Rakuten Viber. Viber свързват хората, без значение кои са и откъде са. Техните потребители по света имат достъп до разнообразие от функционалности като индивидуални съобщения, видео обаждания, групови чатове, актуализации и дискусии с техните любими марки и известни личности. Те предоставят на потребителите сигурна и свободна среда, където да споделят емоциите си.

Rakuten Viber е част от семейството на Rakuten Group, световен лидер в електронната търговия и финансовите услуги. Rakuten Viber е официален канал за комуникация на FC Barcelona, както и официален партньор на Golden State Warriors за изпращане на съобщения и разговори.

“Присъединете се към Viber и се насладете на най-доброто комуникационно изживяване в света!”

Ще ви разкажем и за човека, който ни представи специална лекция от Rakuten Viber на лагера и който ще го направи и тази година-това е Илия Илиев. Илия стартира кариерния си път в Rakuten Viber през 2020-та година, като първоначално се грижи за корпоративните комуникации на компанията в региона на ЦИЕ. Впоследствие поема позицията мениджър “Бизнес развитие”, където успешно се грижи за развитието на партньорската екосистема на водещото приложение за комуникация в региона.

Като предишен опит, Илия идва от сферата на корпоративните комуникации, като е заемал множество позиции в обслужващи ПР агенции и FMCG компании. Той е възпитаник на Софийски университет “Св. Климент Охридски”, завършил е Бизнес администрация.

Другият ключов наш партьор е Орбико България. ,,Орбико България“ е част от семейството на ,,Орбико Груп“- компания, която предлага пълни и всеобхватни бизнес решения за продажби и дистрибуция, логистични услуги, маркетинг и бранд услуги за голям брой различни индустрии и бизнес области в сектора на бързооборoтните стоки, козметиката, фармацевтичните продукти, играчки и текстил, цигари, моторни масла и много други.

Днес бизнесът им обхваща територията от Балтийско до Черно море в 20 страни, в които си сътрудничат с над 170 доставчика и производителя, управляват повече от 500 световни бранда и обслужват повече от 80 000 клиента.

Клиентите, с които работят са големи и известни производители, включващи развити мултинационални вериги, местни търговски вериги за търговия на едро, дрогерии, аптеки до независими местни търговци, B2B предприемачи и специализирани канали за продажба.

,,Орбико България“ оперира на българския пазар от 2003 година и е един от най-големите дистрибутори и доставчици на логистични услуги на пазара. Те са в дългосрочни бизнес отношения с много международни организации, позволявайки на марките в тяхното портфолио да стигат близо до клиентите и потребителите на местния пазар. Марките в портфолиото им присъстват, като символ на качество в потребителското съзнание. Те са с висока пазарна стойност и търговците желаят да ги имат в своите магазини.