“Идеята и тематиката на лагера много допаднаха на Starbucks”

November 27, 2021
Posted in Новини
November 27, 2021 Aleksandra Dimitrova

“Идеята и тематиката на лагера много допаднаха на Starbucks”

Интервю с Ася Стойчева

В седмицата на FUNnel Camp друга компания, която ни представи лекция, беше Starbucks. Решихме да интервюираме един от тримата й представители при нас, именно Ася Стойчева. След лекцията имаше и работилница, обвързана с кампания на Starbucks. Това ни разказа Ася за настроенията от деня, прекаран с нас.

1. Какво ви накара да подкрепите предприемаческият лагер, организиран от ученици?

“Идеята и тематиката на лагера ни допадна много. Още повече, че е организиран от ученици за ученици, с насоченост към предприемачеството. Подкрепяме напълно активности свързани с бизнес развитието на младите.”

2. Смятате ли, че е полезно тийнейджърите да се подготвят от сега за бизнес средата?

“Разбира се! В годините на израстване всеки човек започва да разбира и да усеща какво е неговото призвание и с какво иска да се занимава. Участието в подобен тип активности определено би било полезено за подрастващите. По-ранното запознаване с предприемачеството би им помогнало в това да имат повече възможности за избор след време.”

3. С какво впечатление останахте от лагера и от участниците?

“Самият лагер изглеждаше много добре структориран като активности. Локацията също беше подбрана отлично.  Не беше удобно за нас, които пътувахме от Варна да присъстваме на последната вечер, но успяхме да дадем наградите си в самият ден, в който участвахме. Като съвет при следващ такъв лагер бихме дали, да има споделена финална информация за броя на участващите, за да можем ние като гости да се подготвим подобаващо. “

4. Бихте ли подкрепили отново FUNnel Camp?

“С удоволсвтвие ще се включим отново в следващия FUNnel Camp.”

Благодарим и на Ася, и на Starbucks за изживяванията в деня на тяхната лекция! Останахме с много научено, със спомени и много вкусни подаръци. А ние продължаваме да бъдем последователи на хубавото кафе!

, , ,