“FUNnel Camp могат да разчитат на пълната ни подкрепа” – Орбико България

October 30, 2021
Posted in Новини
October 30, 2021 Aleksandra Dimitrova

“FUNnel Camp могат да разчитат на пълната ни подкрепа” – Орбико България

След успешната седмица, прекарана в лагера на FUNnel Camp, искахме да си направим равносметка за всичко, което ни се случи там. Решихме да интервюираме както някои от участниците, така и един от нашите партьори, а именно Orbico Bulgaria. Зададохме въпросте си на Боян Тодоров, лекторът, който ни разказа как правилно да разпределим ролите в екипа ни. След прекрасната и полезна лекция последваха въпросите и техните отговори:

1. Какво ви накара да подкрепите предприемаческият лагер, организиран от ученици? –

“Орбико вярва, че магическата съставка в цялото уравнение са хората. Точно поради тази причина решихме да приемем предоставената възможност, да участваме във FUNnel camp и дадем всичко от себе си младите предприемачи да се сблъскат с реалната бизнес среда и да започнат да връзват теорията с практиката. Вярваме, че всяка минута инвестирана в хората, ще бъде полезна дългосрочно.”

2. Смятате ли, че е полезно тийнейджърите да се подготвят от сега за бизнес средата?

“Орбико е място, където много неща са научени от практиката и затова твърдо смятаме, че ранното сблъскване с практическата част на нещата, е не само полезно, но и много важно. Това е възможност за младите да се ориентират отрано и в тяхното бъдещо професионално развитие и да инвестират в посоката, която ще им носи удоволствие от добре свършената работа.”

3. С какво впечатление останахте от лагера и от участниците?

“Цялостната идея за лагера е много добра. Средата отразяваше очакванията на младото поколение за креативност, комуникация, нови знания. Впечатленията ни са изцяло положителни и бихме насърчали следващо издание на лагера. Участниците бяха много интелигентни младежи с голям хъс и желание да научават новото и да се хвърлят в боя. Бихме се радвали, ако изберат житейския и професионалния им път да бъде в България, а защо не и в Орбико?”

4. Бихте ли подкрепили отново FUNnel Camp?

“Да, Орбико бихме се включи отново и FUNnel Camp могат да разчитат на нашата пълна подкрепа, както беше и тази година. За нас ще е удоволсвие и привилегия да участваме и на следващо издание.”

Благодарим на Орбико за обратната връзка и за подкрепата. Благодарим за лекцията и последващата креативна работилнца. На финала на лагера Орбико предоставиха специална награда – 4 седмичен стаж за двама от участниците. Победителите останаха с прекрасни спомени от времето прекарано в компанията.

, , ,