“Организацията на FUNnel camp беше на професионално ниво”

November 12, 2021
Posted in Новини
November 12, 2021 Aleksandra Dimitrova

“Организацията на FUNnel camp беше на професионално ниво”

Интервю с Ивайло Илиев

Ивайло Илиев беше менторът, който представи лекция на темата “Презентационни умения”. Работилницата след лекцията беше много полезна на участниците, както и престоят на Ивайло през целия лагер. На финалните презентации, освен тийм лидерите, той също помагаше на лагерниците. Затова ние решихме да го попитаме за впечатленията, с които той е останал от тази вълнуваща седмица.

1. Какво ви накара да подкрепите предприемаческият лагер, организиран от ученици?

“Първия ми досег с идеята беше, когато член на екипа се свърза с мен и ми предложи да взема участие. Съответно веднага разгледах всички социални канали и уебсайта и бях доста изненадан от сериозността на проекта. Допълнително вече бях виждал проекти на екипа (Innovation in action), където бях тотално отвян от мащаба и списъка от партньори, които екипа бе успял да привлече. Винаги съм подкрепял младежки инициативи и реших, че това е чудесен начин да прекарам част от лятото си.”

2. Смятате ли, че е полезно тийнейджърите да се подготвят от сега за бизнес средата?

“Аз лично още в гимназията се увлякох по предприемачеството и съм открил, че наученото често се отплаща в ситуации, в които не очаквам. Всички подобни извънкласни дейности развиват човек отвъд тривиалните изисквания на образователната система и му дават грамадно пространство да се развива във всяка сфера. Много от развитите качества се оказват ключови както в живота след училище, така и в професионална сфера и са силно търсени от работодателите. Всичко това е катализатор за едно по-ранно съзряване у учениците и натрупване на важни качества. В известен смисъл това представлява значителна преднина пред останалите връстници в училище, в университет, а също и на работното място, независимо дали то е в корпоративния свят или в предприемаческия.”

3. С какво впечатление останахте от лагера и от участниците?

“Организацията беше на професионално ниво, което представляваше приятна изненада за мен. Екипът е изключително мотивиран и отворен за обратна връзка, която после да приложи за подобряване на съдържанието и преживяването като цяло. Всичко се вършеше с много желание и с лекота се елиминираха проблемите, които възникваха.”

4. Бихте ли подкрепили отново FUNnel Camp?

“Със сигурност ще бъда отново на FUNnelcamp. За мен това е страхотно събитие и повод за запознанства, придобиване на знания (независимо дали си ученик или лектор), както и много незабравими моменти.”

Благодарим на Ивайло за отделеното време и отговорите! Тази година той продължава да бъде част от екипа на FUNnel camp, за което много се радваме. Ще прекараме още една прекрасна седмица заедно, от която отново ще останем с незабравими спомени!

, , ,