FUNnel Camp 2021 – резюме

October 4, 2021
Posted in Новини
October 4, 2021 Aleksandra Dimitrova

FUNnel Camp 2021 – резюме

Как прекарахме едно прекрасно и незабравимо лято...

Неотдавна изпратихме едно лято, изпълнено с безценни уроци, незабравими запознанства и безброй забавления. На негово място се настани новата учебна година. Надяваме се тя също да бъде толкова пълноценна и забавна. А през това време нека си припомним акцентите от лятото и по-точно най-хубавата седмица от него!

Седмицата започна със среднощно и вълнуващо пътуване с влак, където се представихме един на друг и се запознахме. Веднага след пристигането ни в лагера разполагахме с още малко свободно време, през което да разгледаме мястото и отново да си поговорим. Вечерта разрешихме малък казус, след което си починахме. На другата сутрин и всяка следваща започвахме деня с физзарядка и закуска. След което настъпваше времето за провеждане на лекции и задачите за изпълнение след тях. Хората, които бяха ангажирани с презентациите по време на целия лагер, бяха личности от сферата на бизнеса, зад които стоят имената на големи и успешни компании.

Всеки ден, освен под лъчите на топлото слънце, минаваше и под дъгата на безброй усмивки. Освен на плажа, пекохме умовете си и в залата за презентации, та дори и извън нея.

Завършихме седмицата усмихнати, благодарни за преживяното, заредени с много положителна енергия и научили много нови и полезни неща. Всеки един от нас се сдоби с нови приятели, което допълни атмосферата на самия лагер и остави трайна следа у нас и след това. Предпоследния ден лагерниците представиха идеите си и най-успешните от тях спечелиха.

Със сигурност цялото преживяване ще бъде запомнено от всеки един от нас. Идеите и опита, които генерирахме там, също.  А забавленията…  никак не отсъпват в спомените ни. И понеже си прекарме наистина страхотно и посяхме зрънце знание у всеки участник, FUNnel camp ще организира своето следващото издание. Мотото “От ученици за ученици” остава наш приоритет, затова ни очаквайте и през следващото лято все толкова усмихнати и надъхани за още повече знания и приключения ЗАЕДНО!

, , ,